Leave Your Message
Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Eksportfordele er dukket op og forventes at udvide sig yderligere

2024-05-22

China Association of Automobile Manufacturers data viser, at fra januar til september 2023 har Kinas bileksport på 3.388 millioner, en stigning på 60%, oversteget eksportmængden på 3.111.000 enheder i hele året sidste år.

Relevante agenturer forudsiger, at Kinas bileksport forventes at overstige 5 millioner i 2023, hvilket bliver verdens første. Efter model blev 2,839 millioner personbiler eksporteret, en stigning på 67,4 procent fra år til år; 549.000 erhvervskøretøjer blev eksporteret, en stigning på 30,2 procent år-til-år. Set ud fra krafttypen var eksporten af ​​traditionelle brændstofbiler 2,563 millioner, en stigning på 48,3%. Nye energikøretøjer eksporterede 825.000 enheder, en stigning på 1,1 gange år-til-år, og blev rygraden i Kinas bileksport. I takt med at eksporten er steget, er cykelpriserne også steget. I de første tre kvartaler, mens Kinas køretøjseksportmængde steg med 60 % år-til-år, steg eksportmængden med 83,7 % år-til-år. På nuværende tidspunkt er gennemsnitsprisen på nye energikøretøjer på Kinas oversøiske marked steget til $30.000 / køretøj, og den gennemsnitlige pris på nye energikøretøjer er steget, hvilket er blevet en vigtig faktor, der driver væksten i Kinas bileksport.

bilfabrikant

Den accelererede vækst af nye energikøretøjer har indvarslet en ny mulighedsperiode med skalaeffekt og mærkeeffekt for at fremme Kinas bileksport. Kina kan stole på first-mover-fordel, forstå forandringstrenden og vejledende kraft i bilindustrien, yderligere optimere politikker og omdanne omkostningskonkurrenceevnen til teknologisk guldindhold og mærkepræmie.

ny-energi-industri

Den vellykkede udvikling af Kinas nye energibilindustri har fuldt ud demonstreret de overordnede fordele, herunder vores lands institutionelle overlegenhed. I modsætning hertil er den overordnede overgang fra traditionelle biler til nye energikøretøjer langsom i Europa og USA, ud over at fordelene ved den traditionelle bilindustri førte til manglen på kraft til transformation, førte den kortsigtede implementering af politikker til til manglen på kontinuitet i udviklingen, og "kapital profit-drevne begrænsninger" førte til industriel udvikling abnormiteter. På et dybere plan er dette en institutionel mangel.